ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

 

Η εταιρεία Παπαγεωργίου Ν &Μ Α.Ε. η οποία ιδρύθηκε to 1979, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μελέτης, σχεδιασμού και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων κομμωτηρίου.

Συνεργάζεται αποκλειστικά με εκπροσώπους των μεγαλύτερων οίκων του κομμωτικού κλάδου όπως Maletti, Takara Belmont, Presence Paris, Nilo, Uki, ενώ τα έπιπλά της αποτελούν δημιουργίες των μεγαλύτερων σχεδιαστών της εποχής μας όπως Philippe Starck, Ross Lovegrove, Claudio Silvestrine, Didier Gomez.

Παράλληλα το υπερσύγχρονο εργοστάσιο ξυλουργικής της εταιρείας δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να δημιουργήσει κατασκευές οι οποίες ανταποκρίνονται απόλυτα στις λειτουργικές απαιτήσεις του χώρου του.

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας αποτελείται από έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα του σχεδιασμού και της μελέτης χώρων κομμωτικής, το οποίο βρίσκεται στην απόλυτη διάθεση του πελάτη με σκοπό να τον συμβουλεύσει κατάλληλα ως προς τον τρόπο που επιθυμεί να διαμορφώσει και να εξοπλίσει τον επαγγελματικό του χώρο αλλά και να τον βοηθήσει έτσι ώστε το στήσιμό του χώρου του να αποτελέσει μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία.