Εταιρεία

 

Με το διακριτικό τίτλο Παπαγεωργίου Ν.&Μ. Α.Ε., ο Νίκος και ο Μιχάλης Παπαγεωργίου συνεχίζουν την αναπτυξιακή πορεία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους που ξεκίνησαν από το 1979, στο χώρο του κομμωτηρίου.

Πιστοί στη σύγχρονη ανάγκη για διαρκή βελτίωση στο ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο της «όμορφης βιομηχανίας», δημιούργησαν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να προσφέρουν με επιτυχία αυθεντικές και καινοτόμες λύσεις στον επαγγελματία κομμωτή.

Τα συστατικά της επαγγελματικής τους φιλοσοφίας περιλαμβάνουν εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, πάθος για καλύτερο αποτέλεσμα, συνέπεια στις δεσμεύσεις –χρονικές και ποιοτικές-, πρωτοποριακές και υψηλών προδιαγραφών προτάσεις, συνέργια με τους μεγαλύτερους διεθνώς οίκους του κομμωτικού κλάδου.

Με έναν πλήρως ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρο στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Καραϊσκάκη), δίπλα ακριβώς από το σταθμό του μετρό, καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του επιχειρηματία κομμωτή.

Από τις αρχές του 2006, στα πλαίσια του νέου στρατηγικού σχεδιασμού τους, έχουν θέσει στη διάθεση των πελατών τους, πρωτοποριακά μηχανήματα, σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό καθώς και κάθε είδους ποιοτικό αναλώσιμο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ένα σύγχρονο δίκτυο εμπορικών αντιπροσώπων πανελλαδικά και μια σημαντική επένδυση τόσο στο «after sales service” όσο και στον ποιοτικό έλεγχο.